Hoppa till sidans innehåll

Elitspelare till MLTK

20 MAR 2021 13:04
Munka Ljungby TK har nu fått elitspelare i sin träningsverksamhet och som spelar på internationell nivå.
  • Uppdaterad: 20 MAR 2021 13:04

I veckan blev det klart att Louise Brunskog tidigare spelare för HTK nu spelar för MLTK.

 

Chefstränare Bill berättar:

Hon är redan en MLTK spelare för oss och tränar redan här, men nu även på pappret:)

Vi har nu kört ihop i ett och ett halvt år och känner att det fungerar väldigt bra och vi vill satsa 110 procent.

Och en viktig del i satsningen är att få ihop helheten. På sikt är ett av våra mål att Louise ska kunna resa med tränare på ett antal tävlingar.

Nu när Louise haft sin bas och tränare i Munka känns helt naturligt att hon spelar och representerar klubben, och samtidigt är klubbens elitverksamhet.

Jag tror också att vi kan maximera förutsättningarna från klubbens sida och på ett annat sätt och planera in henne i verksamheten än tidigare.

 

Sen är det många i föreningen och lokalt i näringslivet som värnar om klubben och som vi nu hoppas kan tänka sig stötta ekonomiskt i vår satsning och i vilket sin tur även gynnar klubbens verksamhet.

 

Redan idag så hjälper Louise till som tränare och sparrar med klubben tävlingsspelare. Och detta är en bit vi kommer jobba vidare med för att få ingång fler tävlingsspelare och även locka hit fler spelare som vill satsa på tennisen.

Dessutom är de väldigt få förebilder inom tennisen som är tjejer, och där tror vi också att Louise kan göra stor skillnad att få igång fler tjejer som vill tävla i tennis.

 

Vad händer härnäst?

Vi planerar att köra någon vintertour för att få lite matcher i kroppen, sedan lutar det åt ITF 15 i Egypten, Tunisien eller Turkiet. Därefter hade vi planerat att ställa upp i Sveriges 2 ITF tävlingar i Jönköping samt Lund men fick just veta att de ställs in på grund av rådande pandemi. Det är tråkiga nyheter men vi får anpassa oss och planera om.

Skribent: Bill Linder
E-post: Adressen Gömd

Nu kan du boka din bana här.

 

Följ oss via

Följ oss på facebook

 

gripen-logotype

 

 

Lindab_logga.jpg

Postadress:
Munka-Ljungby TK - Tennis
Öster Värn 33
26633 Munka-ljungby

Kontakt:
Tel: 0706431180
E-post: This is a mailto link