Hoppa till sidans innehåll

Sommarstegen- 19


Vi hoppas genom att införa en tennisstege uppmana till mer spontanspel samt enklare få tag på andra likasinnade. Dessutom är det alltid roligt och nyttigt att spela matchspel.

Man använder sitt sommarkort. Har man inget sommarkort så kostar det 300 kr för ungdomar och 500 kr för vuxna. Vi hoppas att så många som möjligt deltar i stegen och kommer igång med ett mer aktivt tennisspelande, men man lägger det på den nivå man själv önskar.

För att delta måste man anmäla sig med ett mail till This is a mailto link  senast 2 juni. Ni behöver då uppge namn och ett telefonnummer man kan nå er på.

Vi provar att börja köra med en stege för både för damer och herrar. Juniorer är självklart också välkomna att anmäla sig. En riktlinje för ålder ca 13 år. Är du osäker om du håller nivån för att vara med kontakta Bill.

Enda kravet vi har är att man håller minst en motionsnivå och kan spela match med hårdboll och har koll på tennispelets regler.

Tveka inte utan anmäl dig nu, dock senast 2 juni. Sedan gör vi en lottning. och stegen kör igång 3 juni.Det går att anmäla sig senare men då placeras man i den längst ner på stegen.

 

REGLER:

 

  1. Kontakta en spelare högst två placeringar ovanför er och gör upp om en tid och boka bana som vanligt i bokningssystemet. Den som utmanar ansvarar för att det finns bollar.

  2. Matchen spelas i 50 minuter efter 5 minuters inbollning. Antalet vunna game räknas (kan t.ex. vara 13-7). När det återstår fem minuter spelas pågående game klart. Vid oavgjord ställning spelas ett tiebreak till bäst av 3 vunna bollar med två bollars marginal.

  3. Vid vinst flyttas utmanaren upp till utmanarens position, som alltså flyttas ned en position. Om den utmanade segrar sker ingenting. Segraren meddelar resultatet till hemsidan via ett sms till 070-20 999 40 och ändrar även på den befintlig stegen på hallens anslagstavla.. En gång/vecka uppdateras stegen på hemsidan.

  4. Man kan högst tacka nej till spel 1 gång utan ”anledning”, sedan förlorar man på walk over. Man måste förstås komma överens om matchtid först.

  5. Den som står överst den 25 augusti tilldelas pris som vinnare sommarstegen 2019

 Vi hoppas att detta kommer att leda till en mer aktiv förening, där man träffar fler som vill spela tennis. Vi kör igång med de som anmält sig den 2juni och sedan kan spelare ansluta sig efter hand. Hör gärna av er med synpunkter till oss eller om ni har frågor kring stegen.

Hälsningar

Munka Ljungby Tennnisklub

 

Sommarstegen -19

Namn Telefonummer
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 

 

Uppdaterad: 21 MAJ 2019 14:50 Skribent: Bill Linder
E-post: Adressen Gömd

Nu kan du boka din bana här.

 

Följ oss via

Följ oss på facebook

 

gripen-logotype

 

 

Lindab_logga.jpg

Postadress:
Munka-Ljungby TK - Tennis
Öster Värn 33
26633 Munka-ljungby

Kontakt:
Tel: 0706431180
E-post: This is a mailto link